top of page

Sobre nosaltres

El teu somriure és el que compte

CARMONA I FILLS S,A.

Fundada el 1980 per Reyes Carmona Aguada que obre un petit magatzem als afores de la ciutat de Lloret de Mar. Comença amb un camió i un peó de magatzem.

 

Comptant amb el continu lideratge i iniciativa del fundador, el negoci creix i el 1989 es constitueix la societat Carmona i Fills. Posteriorment el 1995 s'inaugura l'exposició de ferreteria, ceràmica, banys i cuines. Que compta amb una exposició de 350 m2. Donant així un salt qualitatiu en l'oferta de productes i serveis oferts als clients.

 

El 1996 s'amplien els seus punts d'exposició i venda amb l'obertura de les instal·lacions de Blanes, que inclouen una exposició de 700 m² on es pot trobar, entre altres productes, una completa gamma d'articles. -136bad5cf58d_

 

Des de llavors l'empresa ha anat creixent i consolidant-se amb una filosífia de treball clara forjada des dels inicis amb el fundador i que l'actual gerent manté. Oferir una completa gamma d'articles per a l'obra general, des dels fonaments fins a l'acabat interior, de manera que el professional pugui trobar tot el necessari per al seu projecte, aportant un servei proper i personalitzat.

 

El 2017 s'inauguro una nova exposició i ferreteria, a l'Avinguda de les Alegries a Lloret de Mar, amb 400 m² d'exposició i 600 m² de ferreteria, incorpora també producte de jardineria: venda i instal·lació de gespa artificial, tanca exterior i tot allò necessari per equipar el jardí.

 

Actualment Carmona i Fills, compta amb un total de 15.000m2 de magatzem tres exposicions de 350 m² i 900 m² a Lloret de Mar i 700 m² a Blanes. Des d'aquestes instal·lacions, el nostre objectiu és arribar a tot professional del gremi, tant a l'engròs com al detallista. I oferir als nostres clients un servei de qualitat per provocar-los un somriure.

Relacions

Som distribuïdors oficials de les millors empreses del sector.

Experiència

Durant més de 40 anys, hem anat aprenent
i evolucionant amb el sector i amb els nostres clients.

Responsabilitat

Amb la nostra atenció personalitzada no t'hauràs de preocupar de res, només escollir allò que t'agrada.

La nostra missió

Construir
el teu somriure

Sabem que les obres són una bogeria, entenem que són moments d'estrès i coordinació, anomenades interminables que són necessàries per al tancament de les fases.

 

La idea és facilitar el procés de canvi de casa teva amb l'ajuda dels nostres professionals, que s'encarregaran de totes les fases de l'obra, des de l'ajuda en la teva elecció fins a la coordinació i la cooperació del nostre personal amb els industrials d'obra.

 

La nostra missió és acompanyar-te en el procés de construcció del teu futur i provocar un somriure. Quan entris a casa i vegis els canvis realitzats per tu, amb l'assessorament previ del nostre equip, desitgem que et provoqui un somriure. 

Contacta'ns

Per a consultes o preguntes

Si us plau, fes servir el formulari o truca'ns al +34 972 37 82 82

Gràcies pel teu missatge!

Agente de Atención al cliente
bottom of page